Kongresi i poslovni sastanci

Hotel Radisson Blu Resort, Split idealno je mjesto za održavanje konferencija, sastanka te različitih događanja.
Spajajući samo najbolje iz dvaju svjetova – konferencijske objekte vrhunske kvalitete s izvrsnim poticajnim mogućnostima - Radisson Blu Resort, Split nudi sve alate potrebne za ostvarivanje uspješnih događanja. Konferencijski sadržaji ovog hotela prostiru se na 660 četvornih metara. Dizajnirane kako bi maksimalno iskorstili prostor i pružili najbolje od sadržaja, hotel nudi devet dvorana za sastanke različitih veličina.

Glavna dvorana, s više od 360 četvornih metara prostora je idealna za sastanke, prezentacije, izložbe ili privatne večere, a može primiti do 400 gostiju. Sve hotelske dvorane za sastanke opremljene su najnovijom tehnologijom, imaju prirodno svjetlo. Besplatan high-speed, bežični pristup internetu je dostupan u cijelom hotelu za sve registrirane goste hotela i sudionike sastanaka.

Iskusni kuhari u ovom hotelu obećavaju menu-e skrojene prema vašim željama, a iskusni tim odjela Meetings&Events potrudit će se da svako događanje bude više nego uspješno.

Ponuda

Kontakt

Molimo nazovite nas za prijedlog na
+ 385 (21) 303 062

ili pošaljite e-mail:

meetings.split@radissonblu.com

Usluge

  • Besplatan internet

    Kao dio koncepta E@syConnect Service, hoteli Radisson Blu nude besplatan pristup internetu. High-speed i/ili bežični pristup internetu sada je besplatan za sve goste u cijelom hotelu.
Radisson Blu Resort, Split 
43.502931 16.470823