Driving directions

Aktivnosti

Bilo da Split posjećujete u jesen, zimu, proljeće ili ljeto, avantura Vas očekuje.
Ljeti uživajte sunčajući se i plivajući na jednoj od najboljih i najčišćih splitskih plaža, plaži hotela Radisson Blu Resort, Split. Također, grad nudi i obilaske, široku ponudu domaćih i stranih vina, obilaske barova (bar crawls), panorama vožnje brodom, kao i dnevne izlete jahtom na obližnje otoke. Uživajte u aktivnom noćnom životu grada uz glazbu uživo, festivale i sjajnu atmosferu. Za one koji uživaju u aktivnostima na otvorenom, odaberite “zip line” na kanjonu rijeke Cetine, rafting, paraglajding te jahanje konja na Marjanu.

Većina ljetnih aktivnosti su dostupne i tijekom jeseni. Savjetujemo Vam također planinarenje ili vožnju bicikl po Marjanu i Mosoru, ili iskoristite prekrasno jesensko sunčano vrijeme za odmaranje na terasi ili plaži. Posjetite lokalne trgovine umjetnina, uzmite obilazak Dioklecijanove palače ili samostalno istražujte centar Splita.

U zimskom razdoblju ne propustite posjetiti godišnji Božični sajam na Rivi, ili kušati izvrsna lokalna vina. Iskušajte lokalnu kuhinju u Dioklecijanovoj palači, otiđite u obilazak grada ili posjetite obližnje gradove poput Solina (Salona), Omiša ili Klisa.

 

Radisson Blu Resort, Split 
43.502931 16.470823